dimarts, 5 de juny de 2012

Social Car potencia el lloguer de cotxes de persona a persona


L'empresa ha presentat la innovadora proposta en el marc del cicle de conferències que organitza l’Egara Fòrum Mobilitat. En gairebé un any ja compta amb una flota de 750 vehicles i 3.000 conductors

Potenciar el lloguer de cotxes de persona a persona per reaprofitar els vehicles parats i reduir les emissions de contaminants. És el que l’empresa Social Car. Aquest dimecres s’ha presentat aquesta innovadora proposta en el marc del cicle de conferències que organitza l’Egara Fòrum Mobilitat. D’aquesta manera, s’intenta resoldre les necessitats de mobilitat de més d’una persona amb un sol cotxe i que el propietari obtingui uns beneficis extres.

Segons Mar Alarcón, cofundadora i directora general del Social Car: "A Europa els cotxes passen el 90% del temps aparcats, això és ocupació d’espai, aleshores amb aquest nou sistema podem optimitzar el que ja existeix. A més, a més, la majoria d’emissions contaminants a la vida útil d’un vehicle són durant la fabricació i distribució del mateix, per tant, utilitzar el que ja tenim és una raó de pes."

Social Car va començar fa gairebé un any, però ja compten amb una flota de 750 vehicles i amb 3.000 conductors. L’usuari té l’oportunitat de buscar el cotxe més proper a ell, via Internet, i pactar directament amb el propietari el temps i el preu. La resposta per part de la societat fins ara ha estat bona, ja que es realitzen 20 lloguers a la setmana. Tot i això són conscients que la mentalitat de la gent encara s’ha d’adaptar als sistemes de re-utilització.

L’Ègara Fòrum de Mobilitat oferirà conferències fins a finals d’any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada