dissabte, 22 de maig del 2010

Presentació pública de l'Ègara Fòrum de Mobilitat

El dijous 20 de maig de 2010 hem presentat el nostre Fòrum, aquest és el reportatge que ha fet terrassadigital.cat:
L'Ègara Fòrum Mobilitat aposta per un profund canvi d'hàbits
Dijous a la tarda ha presentat el seu manifest en positiu. Tenen clar que és necessari un canvi profund en els hàbits de mobilitat actuals i volen aconseguir un ús més racional del transport motoritzat privat de combustió.
Per aconseguir una mobilitat més sostenible, segura i saludable a Terrassa, neix l’Ègara Fòrum Mobilitat. L’objectiu és crear un espai obert de participació ciutadana, on tots aquells que vulguin contribuir a millorar el model de mobilitat hi són benvinguts.
Segons Haritz Ferrando, coordinador del Bicicleta Club de Catalunya (BACC): "L’EFM és un fòrum obert de participació de totes les entitats que volen treballar el tema de la mobilitat a Terrassa. Buscar solucions i maneres d'aconseguir una millor mobilitat. Som entitats que formem part de la Taula de Mobilitat de Terrassa que hem vist que necessitàvem més reunions per debatre.
"L’Ègara Fòrum Mobilitat ha presentat aquest dijous a la tarda el seu manifest en positiu. Tenen clar que és necessari un canvi profund en els hàbits de mobilitat actuals i volen aconseguir un ús més racional del transport motoritzat privat de combustió. A més, pretenen incidir en la reflexió individual per fer que els ciutadans facin un canvi en la seva manera de moure’s. Tot això amb el màxim rigor per trobar consensos i aportar solucions que beneficiïn a la col·lectivitat. L’EFM també ha volgut agraïr l’esforç de l’Associació de Veïns del Torrent d’en Pere Parres que els ha cedit l’espai per fer les diferents reunions de treball.
Aquest grup de debat, neix de la pròpia ciutadania, i totes les entitats hi són convidades a més d’alguns partits polítics que ja hi formen part. La seva intenció és anar tots a una i per això es reuniran un cop cada mes. D’altra banda, es comprometen a presentar a la Taula de Mobilitat els resultats dels temes debatuts peèviament en aquest fòrum. La seva intenció és fer propostes globals per així aconseguir canvis en la ciutadania.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada